Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 17. september 2012

Ren luxus

Kjerringa sto opp til plaskende regnvær og sovende katt. Herlig. Og en følelse avat noe gledelig skulle skje idag.
Etter litt tankevirksomhet før kaffen, kom det. Det er idag hun skal nyte det rene og uplettede slaraffenliv.
Jihaa, søte Irina kommer og farer gjennom huset som en hvit tornado, mens jeg nyter det og bare sitter med beina på en krakk.
Og det var koselig da hun kom, litt norsktrening, litt fashionistaprat, hun er utdannet skredder, og tar imot alle sorter syoppdrag, forandringer, skifting av glidelås o.l., så bare gi meg et vink, så skal jeg vinke videre .....og en bøtte med kaffe, samt prat om og forklaring av og invitasjon til fårikålmiddag med hele hennes arbeidssomme familie søndag om fjorten dager hos meg.
Jeg gleder meg allerede..
Deretter luktet det vidunderlig rengjøring og skikkelig arbeid i huset.
Og jeg er luxuskvinne for en dag.
Livet er egentlig det aller beste man har.
Og snart skal jeg på møte med noen fra Flerkulturell Kvinnegruppe om besøk til alle sykehjemmene i kommunen med servering av mat og fremvisning av nasjonaldrakter og husgeråd og pynt fra kanskje tre land.
Her er også mye å glede seg over.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar