Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 12. september 2012

Offentlig skittentøyvask

Kjerringa sto opp til nok en travel dag. Ingen Katta i sikte, men hun kommer nok.
Gjengangeren bragte som vanlig stort og smått til frokostbordet. Ting til å glede, som den nye Sentrumskolen, som nå står der i all sin prakt. Til tross for at vår ærede Børre var sterkt imot oppussing og gjenreising. Men så bor han jo ikke i Horten heller og har kanskje ikke de samme referansene som vi andre, som elsker alle de gamle byggene våre, store som små.
Selv om han var imot bygginga av vekterkvartalet til den monsterbygningen den har endt opp som, det skal han ha.
Men en uting som gjelder hans parti er den offentlige skittentøyvasken som hele tiden pågår. Denne gangen gjelder det at Torill Brække har meldt seg ut. Klokt av henne, tenker jeg, men det er nå en annen sak.
Og idag står hennes partifeller på rad og rekke i avisen og nesten jubler over det.
De fremstiller henne som en dame som ikke tåler å tape saker og som alltid må ha rett. Uansett hva sannheten er, så hører ikke denslags hjemme i Gjengangeren. Det får de sannelig ta på kammerset.
Men det sier jo endel om partiets hensynsløshet og mangel på medmenneskelighet.
Så dere som stemte borgerlig, dere fikk sannelig det dere ba om, på alle måter.
Vekst og framgang i kommunen ?
Hvis man setter mammon foran omsorg og ivaretagelse, velbekomme !!
Unnskyld Børre J. Jeg var så sikker på at du ikke bodde i Horten. Jeg ser at du både bor og har bodd i Horten hele tida. Men jeg vet jo at det finnes rivningsglade hortensere også, så jeg burde ha sjekket det ut før jeg uttalte meg så bombastisk !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar