Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 7. september 2012

En vakker høstdag

Ikke mange gradene da Kjerringa slepte seg fra senga til badet. Der lå Katta på det varme gulvet og bakte seg. Hun har funnet seg en skikkelig god og varm nattesoveplass.
Kanskje hun ikke lenger finner det formålstjenlig med sine nattevandringer opp til sitt gamle revir, når det er så trivelig og varmt i Rosehuset ? Time will show !
Hun slipper i alle fall å sitte med tiggerkruset som katta til Tegneren på baksida av Gjengangeren idag.
Ellers registrerer jeg at det mangler frivillighet i Horten. Jeg forstår ikke det, for det største gleden man kan ha er jo å gjøre andre glad.
Ikke bare våre nære og kjære, men alle som trenger en hjelpende hånd i samfunnet vårt.
Gakk ut og gled folk, folkens !
Meld deg son frivillige hos Røde Kors og føl at du er til nytte for noen.
For deg er det kanskje etpar timer i uka der du likevel sitter og sløver foran TVen eller PCen, men for den som trenger og får en håndsrekning betyr det alt.
Og så får man  en så deilig, fornøyd følelse inni seg.
Man kan faktisk være med på å forandre livet til et annet menneske til det bedre.
Og den muligheten har vi alle.
Der ute finnes det utrolig mange mennesker som sliter med å fungere i samfunnet. Noen små trenger leksehjelp. noen større er så ensomme og lengter etter at et annet menneske kommer og bare snakker med dem. Andre føler seg helt lost in space i et nytt og fremmed land med en helt uforståelig kultur og språk.
Akkurat DU kan være det mennesket som gjør livet deres verdt å leve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar