Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 13. september 2012

Omadresseringer, etterlysninger og andre, ufyselige baremåer

Kjerringa sto opp til et Kattafyllt hus.
Vi spiste og koste oss, leste Gjengangeren og hadde ingen andre presserende gjøremål i sikte enn å få betalt regninger, etterlyse en pakke, omadresseringer og sånt som man bare må gjøre når man har flytta på seg. Alt dette har tatt ca to stive klokketimer, men føles sånn deilig unnagjort. Og over 20 lapper flaksa ut i samme sveiva, men det måtte til.
Det er en vakker dag for en sykkeltur til sentrum, omtrent 3 minutter.
En tur på Biblioteket blir heller ikke feil. Kanskje spise lunsj med venninne. Det er veldig lenge siden.
Og inatt ble jeg sannelig grandtante til en skjønn liten guttetass.
Jeg gleder meg til jeg blir invitert for å ta vidunderet i øyensyn og ha med barsingmat, som det het i gamle dager.
For veldig mange år siden betydde det gjerne rømmegrøt til mor slik at hun fikk næring og at melkeproduksjonen kom igang. Etterhvert var det som regel ei kake i et knytte. Idag er det vel gjerne en baguett eller sushi og noen wienerbrød, samt en liten gave til den nyfødte og gjerne til søsken også, sånn at de ikke føler seg oversett.. Men meningen er den samme, alt godt til mor og barn og resten av familien.
Det er så spennende med sånne nye familiemedlemmer. Hvem ligner de på ? Haha, se han har akkurat sånn nese som oldefaren sin, eller øyne, eller hender eller hva det måtte være. Man sammenligner og gjør seg kjent med det lille nurket, tar han opp i flokken, liksom. Sånn har det nok vært til alle tider og er av de ting som aldri forandrer seg.
Så velkommen til verden og familien din, lille gubben !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar