Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 27. desember 2010

Jultrefesten

Katta er blitt helt ram på juletreet. Hvert våkent øyeblikk bruker hun til å herje med kulene og glitteret og nissene. Kjerringa hiver henne ut og fyer og freser, men det er på'n igjen med en gang hun kommer inn igjen.
Og Katta er så spenstig og rask som ei stålfjær, så uansett kommer hun til det som frister mest.
Idag skulle være dagen for den store familiejuletrefesten, men sykdom satte en effektiv stopper for den.
Det føles litt tomt og rart, men mot halsonde, bihuleplager og neseblod kjemper selv den mest ihuga juletrefestoptimisten forgjeves.
I de gode gamle dager, da folk drev krig med fotsoldater i front, så rykket alltid neste rekke fram når den forreste falt. Men her er det vel mer snakk om Tordenskjolds soldater. Altså noen få som måtte besette alle postene, og når de faller, er det ingen som tar over.
Men i og med at juletrefest og krig ikke er sammelignbart, så får man respektere at sykdom kan forpurre selv de beste intensjoner om en koselig familiesammenkomst.
Så summa summarum, får man bare gjøre det beste av denne  3. juledag. Kose seg med varme i ovnen og mye fint på TVen.
Kanskje neste år er mer egnet for den helt store juletrefesten ?
Vi kan jo håpe.
Katta sover i stolen sin etter en av sine utallige runder i juletreet.
Hun har feiret både jul og juletrefest for oss alle sammen og vel så det.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar