Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 4. september 2010

Forkjølelse

Idag hylte katta ynkelig utenfor soveromsvinduet til kjerringa. Men kjerringa orket ikke å dra seg opp og lukke henne inn. Det kribler i halsen og renner fra nesa og alt er bare pyton. Jeg var oppe i natt og brygget meg en C vitaminbombe og tok en paracet for feberen. Føler meg litt bedre nå, etter mine to knekkebrød og en kopp med kruttsterk kaffe med masse melk. I alle fall såpass bra at jeg klarer å komme meg til Nykirke på et nytt loppemarked !! Fant ikke noe skatoll eller skrivebord igår, men derimot en alldeles nydelig skrivebordslampe i mahogny og messing. Sånn litt lang med to pærer i og skjerm i kremhvit silke med frynser. Den skriker etter et passende skatoll der den står. Kanskje idag .............. ?
Lampa fikk nok ikke selskap fra Nykirke heller. Men jeg er bedre i halsen etter en ny megadose med C og disse tablettene som apoteket reklamerer for. De rensker skikkelig opp  i  halskrisling. Tror jeg friskmelder meg. Med Lørdagsdagbladet og Magasinet, kaffe og TVen er tilværelsen atter på plass.
Og nede i Dalsland står verdens nydeligste lille skatoll og venter. Drar nok ned og henter det mandag.
Jada, katta ble sluppet inn og fikk mat og ligger og sover i godstolen sin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar