Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 22. september 2010

Sverige - igjen

Katta kom inn etter noen runder med psssting. Hun fikk kylling, men ble veldig urolig og usikker,og sprang i kjerringleggene, for kjerringa hadde det mer travelt enn vanlig. Kjerringa skulle til Sverige . igjen.
Skulle ned og se på sommerhus der familien kunne møtes eller dra hver for seg, hvis de hadde lyst. Huset ligger i Dals Långed, ikke mer enn 500 meter fra Dalslands Kanal.
Huset var lite og forsømt og sto der og skrek etter omsorg og kjærlighet. I hagen sto et kjempestort epletre med mange kilo røde, deilige epler. Ellers var hagen overgrodd. Vanskelig å se hva som var hva. Men det var ei gammeldags vannpumpe der. Og en stor rhododendronbusk.
Når vi skulle inn,  kom vi opp på en overbygd veranda mot øst. Jeg så for meg frokost i morgensol. Inne var det vakre parkettgulv i gangen og begge stuene. Sola speilte seg i den. Kjøkkenet hadde blå innredning, sånn plassbygd i solid heltre, som alle ville gitt høyre armen sin for. Et kjøleskap av de gamle med runde hjørner kompletterte landkjøkkenfølelsen. Men badet var en misere, men ikke verre enn at alt kunne flekkes av veggene og nytt belegg og et dusjkabinett kunne settes inn. Trappa opp til loftet var god å gå i med skikkelig gelender. Oppe var det 2 store soverøm og 1 lite pluss et kott. Tapeten på det ene soverommet var helt Astrid Lindgrensk med blåklokker og andre sommerblomster. Vinduene så tette og fine ut.
Men det var mye å gjøre for mange.
Skulle ønske at vi kunne kjøpt det.
Katta er ikke spurt, for hun har et litt traumatisk forhold til Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar