Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 8. mars 2012

Gratulerer med dagen, jenter !

Kjerringa våknet til en helhvit verden. Hun sukket da hun dro opp persiennen og så rett ut på lille bilen, iført høy snøhatt.
Dette var da ikke bestilt. Må være en gammel ordre som ble effektuert i natt.
Takk, men nei takk, nå er det bra, værguder !
Men idag er det kvinnedag med lisens til å være kvinne, hele dagen. Håper noen tenker på en blomsterbukett også ? Noen ?
Og idag er det møte i Flerkulturell Kvinnegruppe på 37.
Jeg gleder meg og håper at det blir fullt hus og stormende jubel.
Vi skal diskutere niqab og andre heldekkende plagg i undervisningssituasjoner og i samfunnet ellers. Vi skal sikkert diskutere tvang og frivillighet, lyst og ulyst, redsel og fremmedgjøring, kunstige skiller og likheter og samhold og.......
Ja, alt som angår oss som kvinner, enten vi er fra Afrika, Asia, Europa.Australia eller Amerika.
Så har du lyst til å feire Kvinnedagen sammen med oss og kanskje delta i en frisk diskusjon, som jeg vet de aller fleste har meninger om. så er du mer enn hjertelig velkommen til oss i ettermiddag.
I Roma feires forøvrig Kvinnedagen med å belyse byens guder og gudinner og andre severdigheter i rosa lys.
Dette for å sette fokus på vold mot kvinner.
Så idag er det virkelig lov til å gå i rosa.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar