Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 29. mars 2012

Skal, skal ikke...

Kjerringa er vårmenneske. Ikke bare er hun født en vakker søndag i mai, men våren er hennes tid. Da bobler det av kreativitet.
Og selv om hun hater selve prosessen flytting, så får hun sånn intens ltst til å flytte til noe nytt.
Hver vår.
Kunsten er å sitte helt stille til anfallet går over.
Men akkurat i år er hun kommet dit igjen. Hennes godeste venninne skal kanskje flytte. Kjerringa har fløyet byen rundt på husvisning sammen med henne....og sett så øyet ble stort og vått av ren misunnelse og beundring. Så mye lekkert i kjøkken og så mange finurlige løsninger, og så mye rakkel og skrekkeligheter som er lagt ut til astronomiske priser.
Det er den ene faktoren.
Neste er at jeg har fått tatt takst på eget hus og byttet bank i samme veiva,
Jeg har til og med skaffet meg tilsagn om mellomfinansiering.
Men det aller verste er tross alt at det ganske snart blir lagt ut en  leilighet  for salg i mitt absolutte yndlingsområde.
Så nå gjelder det å være sterk og tenke på den grufulle pakke- kaste- flytteprosessen, som jeg hater mer enn alt annet.
Selv om jeg har flytta minst 25 ganger hittil !
Ja, det er helt sant.
Så jeg teller på knappene....
Dette er som å legge fram godis til en fireåring og forvente at det skal ligge urørt når du kommer tilbake etter å ha vært uoppmerksom i 4 minutter.
Lurer om det finnes avvenningsklinikker for flyttegale ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar