Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 24. august 2012

Besøk

Kjerringa sto opp. Katta var inne, men hun gjør ingenting av det, for hennes love og her life, min snille sønn, er kommet på besøk. Hun sitter klistret på han som med borrelås.
Det aller siste hun vil er å gå ut, eller forlate huset.
Og jeg takker alle høyere makter.
Men dette er egentlig små bekymringer og betraktninger, sett i lys av hvilken dag det er idag.
Dommens dag.
Dommen falt idag eller er iferd med å falle.
Jeg tror det ganske land pustet lettet ut da han ble idømt forvaringsstraff og således gjort ansvarlig for sine grufulle handlinger.
Og hvis han er tilregnelig, må han være et meget ondt vesen.
Beskrivelsene av hans onde gjerninger er ikke til å holde ut, så jeg slår av lyden og føler meg pinglete og feig. Men det blir for mye å ta innover seg.
Lemlestelse og død, nitide beskrivelser av skader og sår som man bare kan forsøke å forestille seg omfanget av, og forundres over at de overlevde.
Så la oss be om og håpe at noe lignende ALDRI, ALDRI, ALDRI vil skje igjen !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar