Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 31. august 2012

Femte gangen ?

Kjerringa sto opp til morran, og Katta kom hjem i bur rett etter.
Etter to koselige dager, var den freden brutt. Men jeg slapp henne ut etter kylling og gode saker. Så får hun snart bestemme seg,
Idag er det Røde Kors loppis, så om ikke for noe annet, måtte Vår Herre forby, så i alle fall for munkene.
Så jeg tar med min gode venninne fra Eritrea, for hun er på jakt etter en lys, fin sovesofa, så drar vi opp når det verste kjøret har lagt seg.
Men aller først skal jeg en snartur innom min Hofflege, deretter med en gjenstridig mobil til Expert. Den påstår at den ikke har noe simkort, så den verken tar imot eller sender ut samtaler. Det er utrolig irriterende, for å si det mildt. Samt at min fasttelefon via internett ikke funker, og jeg får ikke ringt inn og sagt fra.
Deretter må jeg innom et posthus og få omadressert posten. Til alle dere som tror at det er nok å gå inn på flytteportalen.no: Glem det. Jeg har ikke fått annen post hit enn fra de som jeg selv har oppgitt adr. min til. Noe omadressering via posten har ikke skjedd. Og Posten har innrettet seg så viselig at man ikke kan ringe dit, de har ikke telefonnummer, men det hadde uansett ikke hjulpet meg akkurat idag. Så jeg vet ikke hvor min post befinner seg. Det må være en god haug, for jeg pleide å få post hver dag på min gamle adresse.
Så her er det krøll i alle kommunikasjonsledd.
Bortsett fra at jeg trives utrolig godt i Rosehuset..........og det er da sannelig noe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar