Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 17. august 2012

Venner ?

Kjerringa sto opp til et kattetomt hus. Hun gikk ut og ropte på henne, og da kom hun byksende, glad og fornøyd. Men Kjerringa var ikke fullt så fornøyd, for kattekreket tror visst at hun har fått innlagt do permanent i vaskerommet, så der var det mye å rydde og vaske på morrakvisten.
Hun går ut, men kommer inn for å gjøre fra seg i fatet. Og hun hadde forsøkt å skrape over det, så matte og kattesand lå i en haug midt på gulvet, mens fatet med innhold var veltet oppå der.
Jaja, hun gjør nå så godt hun kan, det lille skinnet.
Og hun har absolutt sitt å stri med. Den førnevnte, svarte hårballen som reker rundt hushjørnene lar seg ikke jage bort. Hun insisterer på å ha ruta si over tomta, så Katta synger og freser og jager, men det hjelper ikke om hun får hjelp av meg engang, katteinntrengeren gir seg ikke.
Men det ordner seg vel etterhvert, håper jeg.
Om det ikke ser sånn ut på det nåværende tidspunkt! 
Katta i forkant forsvarer huset sitt....og mitt, den flinke, lille pelsballen !
Selv  har jeg klippet roser så blodet silte, de setter seg til motverge, skjønnhetene. Men jeg gir meg ikke, her skal et ryddes opp i virvaret, om jeg så må ha blodoverføring før jeg er ferdig




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar