Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 31. august 2012

En alldeles vakker og perfekt dag

Jeg bare måtte skrive en liten blogg til, for jeg ble så glad og forundret idag.
Jeg begynte dagen med å komme en time for tidlig til min Hofflege, men jeg kom meg nå endelig på plass i stolen hans, etter et hasteærend på Posten, der jeg måtte skrive en adresseforandring som så skulle sendes til Mo i Rana.......og det når posten min har hopet seg opp her i Horten. Slå den, dere ! Ikke rart at det koster skjorta å sende noe idag.
Men i alle fall. jeg fikk kjempegode nyheter hos min Hofflege. Blodtrykket, som tross medisinering har holdt seg bittelitt for høyt, var nå nede i rene konfirmanttrykket. Jihaaa !!
Legen min trodde det var maling og flytting og alt det "gode" stresset som hadde skylda. Så kanskje jeg burde flytte sånn en gang annethvert år ?
Nei takk, jeg skal heller dra min gamle sykkel bort til gutta på Sport1 og få de til å staile den og så ta meg en sykkeltur hver dag. Det er mye koseligere enn flytting og oppussing. Og til vinteren har jeg en sånn gåsak på loftet. Der trener man både bein og armer.
Så detta blir bra.
Dessuten har jeg over totusen lesere på bloggen denne måneden, og det er koselig at så mange gidder å følge med på mine gjøren og laden o Kattas krumspring.
Akkurat nå sover hun sin aller skjønneste søvn borti sofaen. Hun har vandret ut og inn i hele dag uten å vandre avgårde, men vi har nok ikke sett det siste av hennes vandrerlyst, tenker jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar