Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 18. august 2012

Nettverksbygging rett i dass !

Kjerringa våknet midt på natta til et allerhelvetes halloi.
Torden og lyn ? Innbrudd ? Mordere og tyver på verandaen ?
Ingen av delene. Det var min elskede pusekatt og fremmedkatta som var i fullt slagsmål utenfor soveromsdøra. Den gamle tretrappa var tømt for blomsterpotter, verandaen var overstrødd med rosa og røde blomster, samt tilhørende blad og jord.
Regnet pisket ned,  det var mørkt som i en sekk, men dette krevde inngripen og megling, og det fort, for her gikk det snart liv, hørtes det ut som, i alle fall blodige flenger med derpå følgende mer en skyhøye veterinærregninger.
Så jeg for rundt hjørnet i bare nattkjolen. Der skimtet jeg en pelsball i svart og stripete som roterte som to dervisjer under rosebuskene.
Jeg trev det første og beste jeg fant, en fuglemater i rotting og slengte den inn i katteballen. De for til hver sin side fortere enn svint, og jeg ryddet opp så godt jeg kunne i mørket ......og tuslet til sengs etter å ha ropt på Katta uten verken å få svar eller at hun kom inn.
Etpar timer senere kom en alldeles hel og tilsynelatende uberørt katt spankulerende inn gjennom soveromsdøra med et lite mjau, som ikke vekket meg, for jeg hadde ligget våken i timesvis, helt sikker på at jeg hadde sett det aller siste av stripeskinnet.
Jeg så for meg død og fordervelse, overkjørsel og pinefull død under en vedstabel eller noe annet der syke og skadete katter kryper inn for å dø. Det var fæle bilder i min indre film.
Jeg sovnet endelig etter å ha lukket døra forsvarlig og forsikret meg om at hun ikke hadde skader av noen slag.
Til morran kom sannelig også erkefienden hennes spaserende inn over stuegulvet som om ingenting hadde hendt, man da jaget jeg den ut. Jeg var ikke helt i humør til videre nettverksbygging foreløpig.
Kanskje jeg ender opp med to katter, hvis de klarer å bli "venner" og holde nattero?
Merkeligere ting har skjedd før.
Nå sover i alle fall Katta mer enn søtt i prinsessesenga etter en belivet natt.

Dervisjer = Djevellignende vesener som roterer som gammeldagse snurrebasser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar