Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 22. august 2012

Ut på tur.....

Kjerringa våknet til nok en vakker sensommerdag i Rosehuset. Takk, alle gode makter. !
Jeg sover så godt som jeg aldri har gjort. Jeg trives både ute og inne. Jeg har det godt !
Men, og det er et kjempestort MEN. Katta er blitt en vandrer.
Hun vandrer opp til gammelhuset så snart hun blir sluppet ut.
All verdens beste yndlingskattemat og kos og ligge i senga mi hjelper ikke.
Det tar nøyaktig to timer fra jeg slipper henne ut til jeg får en telefon fra min gamle leieboer. Så buret står der oppe og venter på henne til hun dukker opp.........for å bli pakket inn i buret og kjørt ned igjen.
Finnes det noen der ute som har en"medisin" som virker ?
Jeg har holdt henne inne i flere døgn. Jeg har holdt henne inne hver natt, selv om hun nesten graver hull i døra for å komme seg ut for å gå på do og løpe avgårde til gammelhuset. Og  når hun må, så må hun utover hele vaskeromsgulvet, med sand og veltet fat oppi alt.
Og nei, hun har maten et helt annet sted. Hun blir ikke stengt inne i et rom om natta, hun har fri tilgang til hele huset.
Så hva i all verden skal jeg finne på ?
Jeg er jo glad i katteskinnet og vil beholde henne, dessuten vet jeg ikke om de fremtidige beboerne i første etasje i gammelhuset setter sånn pris på hennes kloring på verandadøra for å komme inn der.
Og der var hun sannelig  tilbake, på egne labber og ikke i bur. Hun har nok bare vært en snartur og sjekket nabolaget. Det tegner bra........Kanskje ?

1 kommentar:

  1. Katter skal holdes inne i 6 uker når de flytter, ellers går de bare "hjem" igjen. Iallefall det jeg lærte om flytting av katter for noen år tilbake :)

    SvarSlett