Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 30. august 2012

Mista en dag

Idag sto Kjerringa opp igjen, pigg som ei nystemt fele....etter en lang dag vekselvis i senga og på do. Ja, jeg vet at det er litt moro med sånn "rennafart", utenfra. Men det er sannelig ikke mye moro når du ligger der, helt utslått, sover litt, våkner, må på do, drikker litt blåbærsaft, vann eller lunken cola, om og om igjen. Helt til du har mest lyst til å flytte senga inn på do, sånn for lettvinthets skyld.
Feber og vondt i ledd og alt bare fælt.
Men jeg føler meg i alle fall mye bedre idag. Det bare ulmer og rumler litt nedi magen fremdeles.
Igår turde jeg ikke engang drikke kaffe, men det har jeg gjort idag, og det var alldeles nydelig.
Og Katta lå trofast, vekselvis på kommoden foran det åpne vinduet og i senga sammen med meg. Hun virket veldig bekymret.
Så heretter skal jeg i hvertfall ikke engang trekke på smilebåndet når noen sier at de må renne på do i ett kjør. Det er høyst ubehagelig og man blir både slapp og elendig av sånt.
Heldigvis har jeg et sterkt immunforsvar, som sparer meg for sånt for ofte.
Men idag er det en helt ny og ubrukt dag, som jeg skal benytte fullt og helt, forhåpentligvis langt fra doskåla.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar