Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 15. august 2012

Med Katta i Rosehuset

Kjerringa ble vekket to ganger i natt av Katta.
Ikke i ond mening, men hun var nok litt usikker på om jeg var der fremdeles, så det var bare et nesten uhørlig , forsiktig, spørrende mjau ?  Da jeg svarte, kom hun og la seg nede ved føttene mine. Der lå hun til det ble for varmt, og så gikk hun enten for å tisse eller for å legge seg på det varme badgulvet.
Hun er så hjemme i Rosehuset nå at hun ville ikke ut i morges da jeg gikk for å hente avisen. Hun bare satt i vinduet og tittet etter meg. Og det er blitt en av hennes yndlingsplasser, hun sitter i vinduet og titter på menneskene som går forbi ute på gata. Rene katteTVen, for det er livlig trafikk  nå på morran.
Da hun ble lei, gikk hun og la seg i sofaen.
Men katteskinnet må jo ut, så jeg skal sette opp dørene snart, sånn at hun kan gå ut og komme inn når hun vil.
Og det er mange dører og vinduer hun kan gå og hoppe inn og ut av.
Jeg liker også å følge med på trafikken rundt huset, både gående, syklende, løpende, lekende og saaaakte kjørende. Og hvis ikke det siste, blir det kanskje en ny fløyelsdemonstrasjon, til glede for oss i gata og til irritasjon for andre !!  Derfor: Vennligst  ta det rolig i svingene!
Dette er helt sikkert et bra hus både for Kjerringa og Katta.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar