Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 4. oktober 2012

En vakker høstdag i oktober

Kjerringa var litt seint på stættan i dag. Hun var på fest igårkveld, og det var så mange koselige inntrykk at hun ble sittende oppe litt for lenge for å fordøye alle inntrykkene. Dessuten var det den siste kaffekoppen?
Men jeg har ingen som pisker meg rundt, verken vekkerklokke, "måer" eller noe som helst. Jeg er helt min egen kvinne, og det er deilig.
Nå begynner alle ondtene etterhvert å gi seg, og det er enda deiligere.
Man skal være yngre og sterkere enn meg for å pusse opp etpar hus og flytte og komme iorden. Selv med god hjelp, kan man ikke overlate alt til andre, man må pent delta sjøl.
Idag er jeg bedt til godeste venninne, Kanskje stikker jeg en tur bortover, men først har jeg litt administrering i sentrum. Greit å samle det opp. Posthuset, Clas O., Kids o.l.
Samt at jeg har en vaskemaskin gående, og ifølge Brannvesenet og alle andre forståsegpåere, skal man ikke forlate sånne apparater igang, da ber man nesten om brann og bråk.
Selv om jeg. og sikkert mange med meg, har gjort det i alle år,  har jeg en teori om at dagens husholdningsartikler er kleinere laget enn i de gode, "gamle" dager. Idag skal man kanskje være glad dersom en vaskemaskin holder i de lovpålagte garantiårene før den takker for seg, mens før varte de til de omtrent måtte skytes.
Jaja, alle skal jo tjene på det, og hvis alt skulle vare til evig tid, så kunne man jo bare legge ned produksjonen når alle har fått sitt.
Og søppelbergene blir større og større.
Og om noen fremdeles tviler på om de bor på ei søppeldynge nede i Strandparken, så trenger de vel egentlig ikke være i tvil lenger.
Og det er jo betryggende at de skal grave den ned igjen............med et metertykt lag jord over.
Jeg lurer bare bittelitt på hvor de skal gjøre av alt det søppelet som de får tilovers når de graver et hull for å grave ned søppelet som de grov opp da de la ned fjernvarmen ?
Men høstdagen er i alle fall utrolig vakker.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar