Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 15. oktober 2012

Hva var ordet ?......moral, ja !

Kjerringa våknet støl og stiv til en fuktig dag. Katta var på plass og kom inn mens hun morgenhilste med høye gledesrop. Deilig dusj, skive med gouda, bøtte med kaffe og Gjengangeren.
Hva skuer mitt blå ? Brudd i borgerlig samarbeid. ? Hurra ! Fortsettelse inni avisa. Bla, bla Der !
Sytere fra høyre over Torild Brækkes "fremferd". Man skulle nesten tro at dama både hadde myrdet og voldtatt og det som verre er.
Hun har bare gått fra Høyre til Venstre. En grei og helt lovlig sak. Men nå er snakkisen i Høyre  at de skal legge ned helseutvalget som hun er leder for og deretter opprette et nytt med ny leder.
Unnskyld meg, men er det ikke bedre å samle energien for å få til et bedre helsetilbud i Horten enn å drive med sånt flisespikkeri ?
Hun ene dama leter etter et ord for å beskrive fru Brækkes "overgang", men må gi opp. Journalisten spør om ordet er "moral" og får til svar at det var noe sånt.
Det ante meg, Høyre må lete for å finne et ord som er så sjelden brukt innen partiet at det er nesten umulig å finne, selv i en så grufull situasjon som de har havnet opp i, helt uforskyldt, ifølge dem selv.
Fyttikatta (unnskyld Katta), men er det noe de mangler innenfor de blåblå dørene så er det nettopp moral. Grafsegrafsekulturen er mer i deres stil, så når det ikke er noe å tjene, så er det ikke noe å bry seg om, tydeligvis.
Moral.....og etikk, to sider av samme sak.
Finn deg en ordbok, damen, de har den på biblioteket, som dere fremdeles ikke har lagt ned, let under E først og finn ETIKK, og les.  Deretter går du til M, så finner du MORAL også, men som alt annet hos dere, det er bare på papiret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar