Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

lørdag 13. oktober 2012

Jeg anklager !

Kjerringa sto opp til en halvsur høstdag. Katta gråt og lette etter sitt elskede menneske, som reiste igår. Jeg hadde mest lyst til å sette meg ned og grine selv også, da jeg leste Endre Pedersens artikkel (Lokalhistoriske sider) i dagens Gjenganger.
Denne fattige kommunen vår skal på død og liv rive bunkeren på KJV, selv om det koster skjorta. Den burde være verneverdig og klassifiseres som et krigsminnesmerke. Bygd av utsultede russefanger . Det er som å slette ut mange liv når man bare knuser og river og sletter......for en plen ?
Atter en gang må jeg lure på hva politikerne har oppi hodet sitt. Og hvor er Rådmannen og spareiveren hans oppi det hele. Kunne ikke disse pengene vært brukt i eldreomsorgen, for eksempel. Der omsorgspersonalet raser rundt til de stuper fordi de er underbemannet og føler at de ikke får gjort det arbeidet som kreves av dem ?
Og så skal denne fattige kommunen som så vidt har karret seg ut av ROBEK-registerets klamme grep, bruke så mye på riving av noe som burde vært bevart for ettertida. Som har stor historisk verdi, som kunne gå inn i Lokalhistoriske samlinger, rustes opp og brukes til noe fornuftig ?
Godt brukanes inventar blir knust til pinneved og kastet i containeren, Har ingen i kommunen hørt om gjenbruk ? Ikke rart at kommunen er fattig når det hele tiden skal kjøpes nytt.
Asbest ? Det er et evig tilbakevendende svar når noe skal rives. Antakelig for å få forståelse blant velgere som ikke vet bedre, og dermed holder kjeft.
Asbest er ikke farlig dersom det får være i fred. og hvis det er så mye farlig asbest der, hvordan kan Forsvaret da ha tillatt hundrevis av mennesker å jobbe der opp gjennom årene ?
Dette skurrer. Det er som når de påstår at friske trær er syke for å kunne felle dem for å bruke dem til ved til kommunens ansatte, for deretter selge tomter og la pengesterke utbyggere sette opp hva de måtte ønske. Dette er sleiphet, korrupsjon, svindel og tenderer til kriminalitet.
Og vi velgerne lar oss roe ned, vi protesterer ikke, for det koster for mye å gå ut og demonstrere.....mens nærmiljøet vårt blir rasert etter historieløse politikeres forgodtbefinnende.
Så ja, jeg anklager !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar