Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 13. oktober 2010

Multinasjonal

Idag snublet kjerringa i katta, fordi hun hadde det så travelt, Hun klarte til og med å stenge katta inne i klesskapet og lurte fælt på hvor den desperate krafsinga kom fra.
Kjerringa skal være med og presentere og gå til hånde når Multinasjonal Kvinnegruppe skal lage og servere pakistansk mat på Kafë Gul i Storgt. 37  her i Horten.
Vi er en kvinnegruppe bestående av kvinner fra hele verden, fordi Horten er iferd med å bli en smeltedigel av folk fra alle verdenshjørner.  Det er derfor viktig at alle disse nye Hortensborgerne blir godt integrert i samfunnet vårt.
Min og mange andres mening er at en vellykket integrering og trivsel begynner med kvinnene og barna. I gruppa har vi sett utallige eksempler på det. Ved å bli kjente og venninner og glade i hverandre,  er vi med på å ufarliggjøre det fremmede og ukjente, Og vi har det gøy. Vi flirer noen ganger så vi nesten tisser på oss av ting som blir sagt, språklige misforståelser og vitser som vi forteller.
Men vi klarer å være alvorlige også. Vi støtter hverandre i vanskelige tider, hjelper der vi kan og er der for hverandre. Jeg har vel aldri opplevd sånt samhold og sånn kjærlighet, utenfor slækta,  som den jeg er blitt møtt av hos mine multinasjonale søstre.
Vi forteller og forklarer hverandres skikker og religioner og kulturelle forskjeller. Noen er velintegrerte etter mange år i Norge, mens andre er kommet ganske nylig og trenger veiledning og støtte i dette nye samfunnet som de sannsynligvis skal være borgere av resten av sine liv.
Så jenter, bli medlem i gruppa vår, vi trenger flere.
Første onsdag i måneden kl 18 møtes vi på 37 i FIF sine lokaler. Dere vil bli tatt varmt imot av en gjeng med glade kvinner. Som alle er forskjellige, men det er utenpå.
Nå må jeg skynde meg avgårde til 37. 
Håper det kommer masse folk fra kl halv to og utover.
Katta gir som vanlig katta i hva kjerringa har fore, bare hun får mat og kos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar