Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

fredag 15. oktober 2010

Ny galskap ?

Katta er som vanlig  rask som en pil inn verandadøra om morran. for å slippe unna disse uhyggelige gravemonstrene, som herjer utenfor dørstokken hennes.
Vi hadde ei venninne på besøk i 2 dager, da spurte hun  forsiktig om ikke jeg ble gal av disse gravelydene. Jeg måtte som sant var, si at jeg ikke hørte  dem lenger, sannsynligvis fordi de har holdt på å grave i gata vår mer eller mindre de siste 2 årene. Man blir døve for lyder som pågår lenge, de blir en vane, man klarer å stenge dem ute fra virkeligheten.
Det samme med Frps siste "geniale" utspill.
Man blir på en måte døve for deres utspill, for de har spydd  ut galskap i så mange år.
Jeg husker da Carl I herjet som verst, smilte og talte rett inn i kameraene over det ganske land og sjarmerte alt fra skrikerunger til gamle damer,  ble min søster og jeg enige om at dersom han kom til makta (les ble Statsminister) i Norge, da skulle vi evakuere til et mer vennligsinnet land.
Det har heldigvis ikke skjedd ennå, men jeg synes deres illeluktende pust begynner å varme nakkehårene til noen hver.
Deres siste utspill, som de har lånt fra Danmark, er så menneskefiendtlig og respektløst at det skremmer meg at noen kan gjøre noe sånt. Jeg vet at Tyskland i sin tid betalte gjestearbeiderne sine fra Tyrkia en sum tilsvarende 40.000 kr for å forlate landet da det ikke lenger var bruk for dem.
Og nå vil Siv og Carl I og Co ha lovfestet gi alle asylsøkere og innvandrere og de som har fått oppholdstillatelse, men ikke statsborgerskap i Norge, 100.000 blanke. norske oljekroner for å forlate kongeriket Norge.
Jeg skammer meg nok engang for å være norsk. Over å være landskvinne til så mye uvitenhet og rett og slett dumskap. Halloo Frpartister !!! Hvor skal de reise ?? Og  hvorfor ?
Hvem skal ta over jobbene deres ? Mange er høyt utdannede mennesker som gjør en fantastisk jobb, på lik linje med alle oss andre som vil gjøre rett og skjel for oss.
Hva er det som er galt med alle disse menneskene som er blitt våre landsmenn og venner og arbeidskamerater? Hudfargen ? Utseendet ? Skal alle svenskene ut også, amerikanerne, engelskmennene ? Eller er det bare folk fra Afrika  eller Pakistan, eller hvem i all verden er det Frp skal betale 100.000 for å bli kvitt ??  Frp sin dumhet er grenseløs og burde ties ihjel.
Arnulf Øverlands ord rinner meg i hu; -Du må ikke tåle så inderlig vel den urett som ikke rammer deg selv -
Katta orker ikke engang å kommentere saken, så idiotisk synes  hun den er., fordi selv hun vet at  også katter kommer i alle farger og fasonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar