Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 21. oktober 2010

Shoppingtur

Imorges var det 4 kalde, så det var så vidt katta fikk med seg halen, så rask var hun inn døra.
Kjerringa hadde det travelt. for hun skulle til klemming av edlere deler. i Tønsberg. Nest verste hun vet, men det må  bare til, år om annet.
Vel overstått, var  det tilbake til Horten og trøstetur på Sjøsiden sammen med venninne.
Vi trasket litt rundt, shoppet  og ble slitne og kaffetørste, og sultne,
Det nærmeste stedet var da kafeen nede på senteret.
Jeg har vært der før og høstet dårlig erfaring når det gjelder maten, men hadde et lønnlig håp om at de hadde skjerpet seg.
Vi bestilte fish and chips og kaffe, fordi det er egentlig begrenset hvor mye det går an å ødelegge en så enkel rett. Feil, feil, feil.........
Kaffen var sur så den nesten var udrikkelig. Da maten kom, så den deilig ut. Begge var sultne, så vi la inn. Men hva i all verden var det som feilte fisken ? Vi snudde fiskestykkene på likt. Svartsvidde begge to.
Finnes et ingen kontroll på slike matsteder ? Kan de servere hva som helst i dyre dommer?
Jeg hadde lyst til å gå bort og klage, for det skal bare ikke være mulig å behandle kunder sånn. Men jeg orket ingen konfrontasjoner, for en gang tidligere klaget jeg på en vaffel som var som et viskelær, og da fikk jeg nærmest slengt i fjeset at det var min egen skyld, for jeg burde tatt en annen vaffel ??? Ingen unnskyldninger eller annen service. Ble bare møtt med irritasjon.
Så  vi skar bort det svidde, spiste resten og svor lavt at det skulle bli lenge til vi kom igjen til denne kafeen.
Hører du Sjefen på Sjøsiden. Be leieren av kafeen om å skjerpe seg,
Det er en grunn til at det ikke er populært å gå der. Og jeg tror det ødelegger mye for kjøpelysten til kundene når de vet at de må gå opp på Vektergården eller Torvgården for å få ordentlig mat og kaffe.
Hele spisestedet er en skam for et ellers flott kjøpesenter med mange herlige butikker.
Den kafeturen tok litt glede fra  en ellers kjempekoselig dag.
Da jeg kom hjem, sto katta trofast og ventet på meg, og all irritasjon var borte som natterim for sola.

2 kommentarer:

  1. Det er mange som skulle vært på smilekurs. De glemmer hva service er, eller der vet ikke hva det er. Det er så mange personer som aldri skulle vært i service-bransjen. De burde kanksje bytte kokk også.

    SvarSlett
  2. Helst det siste, for da slapp de å forklare hvorfor maten er så dårlig.

    SvarSlett