Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 9. november 2010

Apparat påbegynt.....

Katta var mer frossen enn vanlig da hun kom inn i morges. Pelsen var ekstra fluffy, og hun tok seg en tur innom varmovnen før matfatet neste.
Det er blitt vintergrader, uten tvil.
Huskaldt og utrivelig.
Og meldingen fra reparatøren av Laptoppen  sier: Apparatet påbegynt, så det går nok ikke fullt så fort som Expertmannen mente. Og jeg fryser og hutrer. Fyrer i ovnen, men blir ikke varm fordi jeg må inn i dette uoppvarmede rommet for å sjekke FB og skrive blogg.
Så kan man jo spørre seg. Hvorfor MÅ hun inn og skrive blogg. Uinteressant vrøvl og tulleemner for de fleste. Jaja, dem om det.
På FB idag leste jeg en melding som straks fenget.
Det var en av mine utallige venner som spurte: Hvorfor skal det bare være sorg og elendighet i nyhetene. Vi trenger noe som kan muntre oss opp i vinterkulden. Og jeg er veldig enig med han. Mord er ikke nyheter. Det er en tragedie for alle det rammer, men for oss andre er det bare nysgjerrigheten som blir stilt. Hvem, hvor, hvorfor ?  Det samme med alle disse selvmordsbomberne og krigene og all annen  elendighet som vi føler oss små og maktesløse overfor.
Nei, gi oss noen gladnyheter.Eks.: Thon har delt ut sine milliarder til uteliggere og andre trengende, slik at de kan få et anstendig liv. Katta/Hunden kom tilbake etter lang tids og venting og leting og avertering og sorg og savn. Reparasjonen på bilen/tennene/vaskemaskinen ble ikke så dyr som forventet, fordi det finnes anstendige håndverkere der ute som kan hjelpe, og som ikke river det hvite ut av øynene våre samtidig. Det finnes rørleggere, elektrikere som kan gjøre en reparasjon uten at vi samtidig er nødt til å belåne huset til over pipa. Sånne ting. Hvor er alle gladnyhetene ?
Skal det bare være elendighet , slik at vi blir syke på kropp og sinn og forsvinner raskere, slik at vi ikke ligger samfunnet til byrde  i altfor mange år fremover?
Man kan jo lure mens man hutrer seg gjennom en ny vinter.
Katta er endelig blitt varm og sover som vanlig på denne tida.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar