Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

mandag 15. november 2010

Ingenting

Regn idag også og søkkvåt katt inn til morran. Hun åt og la seg tett inntil varmovnen for å tørke, før hun la seg og sovnet blidelig i stolen sin.
Kjerringa stresset med internet og telefonforbindelsen. Ringte Telenor. Modemet ble testet, telefonen fungerte, men ikke PC. Fikk dystre tanker om ny runde hos Reparatørdoktern. Men kom ad omveier inn for å skrive bloggen, så får jeg se om den blir publisert.
Det er helt utrolig hvor avhengige vi er av diverse dingsebomser i heimen.
Hvordan klarte folk seg før ?
Jeg husker den tida da bare mine besteforeldre hadde telefon i nabolaget, og vi ungene måtte gå med beskjeder til naboene hvis det var noen som ringte til dem. Damene på Sentralen visste nøyaktig hvem som bodde i nærheten av de som hadde telefon. Var det telefonbud, så var det bare å springe så beina gikk som små trommestikker over markene og til den naboen som ble tilkalt, for da var det alvorlig.
Og  idag blir vi desperate dersom ikke telefonen eller PC en virker.
Får se utover dagen om denne lille røde har sviktet igjen når bloggen skal publiseres.
Katta bryr seg midt i sin stripete rygg der hun ligger og purker og sover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar