Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

tirsdag 16. november 2010

Brårudåsen Lindrende

Etter at Katta var sluppet inn og foret, satte Kjerringa seg ned med Gjengangeren og kaffekoppen.
Alltid mye stoff til tanke og ettertanke der.
Nå ble det utbasunert at Horten ville få 5 millioner av den s k eldremilliarden. Så bra, tenkte jeg i min egen naive verden, nå slipper vi å legge ned Lindrende Enhet på Brårudåsen Senter. Og leste videre.
Jau jau, som min forlengst avdøde elskede bestefar sa når ting gikk riktig på skjeive, og han fortsatte - Nu går Skjærstad godt-,  Skjærstad var visst en liten dampbåt som trafikkerte alle småplassene innover Vestfjorden og Ofotfjorden. Og fyrbøteren der ombord var visst ikke alltid så edru at det gjorde noe. Fyringa på dampkjelene ble deretter, noen ganger skjenet holken avgårde i full fart med svartrøyken som et ullteppe etter seg, andre ganger var det såvidt den rørte på seg, derav ordtaket.
Dette ordtaket eller vandrehistorien rant meg i hu, da jeg leste at Ordføreren går ut og sier at de rundt 5 mill kunne kommunen bruke til å dekke deler av tidligere budsjettunderskudd.
 Jeg skal og vil for all del ikke beskylde vår kjære hr, Hontvedt for å ikke være tilstrekkelig edruelig, men her må han og Rådmannen  virkelig stoppe opp og  tenke seg litt om, for nå begynner ting å gå  vel mye på skjeve her i byen.
Brårudåsen Lindrende avdeling har vært og er en himmelsk plass å komme tl når mennesker er kommet så langt i sitt livsløp at de trenger pleie, tilsyn og medisinering døgnet rundt.
I vår familie hadde vi for etpar år siden behov for deres tjenester. Og om man kan si at det finnes engler på jorden, så må mange av dem ha sitt tilholdssted på Lndrende avdeling på Brårudåsen..
Vi, familien, fikk komme og gå til alle døgnets tider. Vi fikk pynte rommet til min kjære søster med hva vi ønsket. Til jul fikk hele familien komme og bake pepperkaker. Vi fikk feire en rund dag der for en annen søster fordi vår syke, syke søster ikke kunne flyttes derifra. Vi feiret julaften der sammen med henne. I det hele tatt, det var ingen begrensninger for hvor langt de strakk seg for henne, og oss. De satte til og med inn en ekstra seng slik at hennes samboer kunne sove der om natta.
Så kjære politikere, ikke steng av Lindrende Avdeling ved Brårudåsen Senter. Ikke tenk tanken engang.
Alle familiene i denne lille byen vår vil før eller senere oppleve at de vil få behov for deres engletjenester.
Spar heller inn på Seminarer og reiser og bare Gud vet hva dere sender politikerne rundt på-
Idag har vi Interntt. Alle som kan lese og vil orientere seg om forskjellige prosjekter kan gå inn der og informere seg. På den måten sparer man masse penger. Garantert.
Katta har sett nok av mitt internettbruk til å vite det hun også. Selv en katt vet det .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar