Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

torsdag 18. november 2010

Brårudåsen Lindrende reddet ?

Etter de vanlige morgenrutinene for Katta og Kjerringa, inkludert en liten boks kattemat til forstnevnte, kunne jeg sige ned i stolen med kaffe og Gjengangeren. På forste side med fortsettelse inne i avisen sto en overskrift som gledet meg og gjorde hjertet mitt varmt.
Politikerene forsøker å redde Lindrende Enhet på Brårudåsen.
Inne i avisen leste jeg at det skulle søkes om assistanse fra SIV for å få beholde de fire plassene som de er og ikke omdanne de til vanlige sykehjemsplasser.
Dette velger jeg å se på som en seier for oss som  bor i Horten. Alle oss som har skrevet under, snakket med noen, opprettet Facebookside, skrevet utallige innlegg i Gjengangeren, iberegnet meg selv med min lille blogg. Vi kan alle klappe oss selv på skuldra for denne nesteseieren og håpe på at vi om ikke altfor lenge kan feire en hel seier for de fire plassene på Lindrende enhet på Brårudåsen. Nærmere kommer vi ikke himmelen her i Horten, Med alle englene der oppe som hver dag og natt utfører sine små mirakler ved å gjøre en tung tid for pasienter og pårørende litt lettere. Kanskje får vi i julegave til evig tid de fire plassene ?? La oss folde hendene, krysse fingrene og håpe og be. For de er så utrolig viktige for oss alle.
I dag skal jeg i begravelsen til en tidigere kollega som måtte gi opp kampen for livet.
Helt skkert har hun og hennes kjære følt varmen og omsorgen fra englene på Lindrende Enhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar