Om meg

Bildet mitt
Horten, Vestfold, Norway
Ei glad kjerring med ei katt. Vi bor i et hus i en hage med masse roser, tomater og urter og hortensiaer.Stort sett trives vi med livet. Vi er veldig miljøbevisst og gjenbruker og resirkulerer og koser oss. Ellers sover vi, leser aviser, ser TV og blogger. Litt Feisboking blir det også. Vi er veldig samfunnsinteresserte og -engasjerte i dette og hint. Katta er egentlig den mest sosiale av oss.

onsdag 24. november 2010

En deilig dag

Katta har funnet seg tilrette i det lille kattehuset sitt, så hun var seint inne idag, Og Kjerringa hadde det travelt, for hun skulle være med venninne til Tønsberg, så det ble litt kolllisjon, men alt ordnet seg tilslutt. Katta fornøyd, og Kjerringa kom seg avgårde i en sur, iskald vind. Men i bilen var det trivelig og varmt.
Venninne skulle en tur innom VSS, og der er det  blitt umulig å komme seg inn hvis man ikke liker å gå inn gjennom det forb...... svingdøren. Tidligere var det en vanlig dør ved siden av der man kunne gå inn og ut, men den var stengt. Av branntekniske årsaker. fikk jeg vite.. Hallo, er det ikke omvendt i den normale verden? Nødutganger er åpne for at folk skal komme seg fort ut og inn. Neida, VSS er noe helt spesielt på den måten også.
Hater det stedet.
De har satt dype arr i sinnet mitt, samt ødelagt et øye.
Men jeg gikk en omvei gjennom Akuttmottaket, så jeg kom meg da inn og satt  trofast og ventet på  min venninne.
Jeg var glad da vi kunne forlate stedet uten nye sår, verken på kropp eller sjel.
Men som plaster på mine mentale arr, hadde min skjønne venninne forberedt en herlig overraskelse til meg. Hun kjørte rett utover til Sofies Villa på Teie. Jeg har aldri vært der, bare hørt masse fint om denne butikken.
Det var som å komme inn i en interiørhimmel. Der var alt som jeg elsker å fylle heimen min med. Vakre klær i pudderfarger, Madonnakort, Rosestickers, servietter med roser, deilig dufter, Hjertekranser, hjertekjoler og -smykker.Et sted man ikke forlater uten dype sår i lommeboka. Og det er det vel verdt.
Etterpå kjørte vi til Munchs Kafe i Åsgårdstrand og koste oss foran peisvarmen med hver vår kjempekopp med sjokolade med krem og krabbelurer til.
Det var en deilig dag, begge var skjønt enige om det.
Og Katta hadde ligget inne i ovnsvarmen og sovet hele tida, så hun var veldig fornøyd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar